sâmbătă, 16 martie 2013

Brasov blog meet #1

Da, se pare ca se apropie. In Brasov, va avea loc primul blog meet de pana acum. De ce nu a fost pana acum niciunul, iar in Constanta s-a ajuns la editia a-5-a ? Pai pentru ca nimeni nu se ocupa. Adica, in celelalte orase exista site-uri de specialitate si au organizat asemenea evenimente. Si la noi sunt asemenea site-uri (nu vreau sa dau nume) dar lor li se rupe. Nu vreau sa mai discut despre asta, asa ca o sa trec direct la subiect. Pe data de 27 iulie 2008 (duminica), va avea loc Brasov blog meet #1 la ora 21:00. Locul in care ne vom intalni este clubul Studio 80 din incinta Teatrului Dramatic. Intrarea in club se face dispre parc.


Ce vom face ? Vom sta la un suc, ne vom fotografia si vom discuta diferite teme, niste puncte fierbinti pentru un blogger: bani din bloguri, influenta blogului, promovare, relatii cu ceilalti bloggeri, Page Rank, SEO, Advertising si multe altele bineinteles. Discutiile nu sunt obligatorii asa ca nu va speriati. Putem discuta despre ce vreti voi.

*Daca esti comentator/cititor de bloguri si vrei sa ii intalnesti pe cei care ii citesti/comentezi poti veni si tu. De asemenea, daca nu ai blog si vrei sa iti faci, te asteptam. Insa avem o rugaminte la toti cei care vor sa vina: pentru a evita neplaceri din cauza locurilor insufieciente o sa va rog sa veniti singuri, fara iubit/iubita catel si purcel.

* Pentru toti cei care sunt din Brasov, ii rog sa puna bannerul de mai jos pe blog sa afle toata lumea si sa vina. Chiar daca nu esti din Brasov, poti sustine acest eveniment facand acelasi lucru. Multumesc

banner



P.S. : Daca esti blogger/comentator si vrei sa vii te rog sa " iti semnezi " prezenta printr-un comentariu mai jos cu numele tau.

UPDATE: Clubul Studio 80 se afla la etajul unu. Iar intrarea in club este gratis, logic. Doar nu va chemam si taxa era 20 de lei. (cum s-a discutat)


Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu